Om os

SmokersParadise

Hos Smokers Paradise finder du et uovertruffen udvalg af ryge- og groudstyr, vandpiber, vægte, piber samt andre spændende produkter.

Smokers Paradise har en stor ekspertise i branchen med over 10 års erfaring og blev etableret i 2011. Vi har uovertrufne priser på vores kvalitets ryge-og groudstyr og bestræber os på at efterleve vores kunders behov. Du bliver garanteret en exceptionel service, et bredt udvalg af produkter og et yderst professionelt team, som står klar til at hjælpe dig igennem din rejse hos Smokers Paradise.

Værdigrundlag

Smokers Paradise kerneværdi er at fokusere på vores kunder og garantere dem en god oplevelse i vores fysiske butik og i vores Webbutik. Vi sætter en ære i at efterleve vores kunders behov, og med vores mange års erfaring i branchen bliver man mødt med stor professionalisme hos Smokers Paradise.

Mission

Vores mission er simpel. Smokers Paradise går efter at være den mest effektive webshop indenfor branchen med hurtig levering samt glade kunder. At kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af rygeudstyr er essentielt - og det kan vi her hos Smokers Paradise. Vi prismatcher og er altid stærke på prisen.

Kvalitet & Garanti

Alle produkterne i vores virksomhed opfylder de internationale standarder og er af bedste kvalitet på markedet. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af ryge- og groudstyr, som er udvalgt med vores mange års ekspertise samt kvalitetstestet.Smokers Paradise holder sig konstant opdateret på markedet, så vi kan have et bredt udvalg som passer til vores kunder. Der er ingen slutafregning, brugte produkter eller kopivarer i vores produkter. Alle produkter bliver tilsendt som fabriksnye.

Diskretion

Alle vores pakker bliver sendt diskret. Det eneste der er trykt på pakkerne, er vores afsenderadresse samt din leverings adresse. Hverken mere information om kunden eller indholdet af pakken er vist i vores pakker.

Ansvar

Smokers Paradise overholder alle gældende love samt regler angående salg af pågældende produkter og tager derved intet ansvar for misbrug af disse. OBS: Cannabis frø er ulovlige at dyrke i Danmark, men lovlige at besidde som souvenir.

Firmaoplysninger

Smokers Paradise

Absalonsgade 17, kælderen

4200 Slagelse

Tlf.: 71 83 59 82

CVR.: 25 94 73 39